فروشگاه ساز رایگان فایل ، همکاری در فروش فایل | سل یو

تحقیق طراحی و ساخت سیستم ضبط و پخش سیگنال با میکروکنترلر AVR و کارت حافظه MMC

تحقیق طراحی و ساخت سیستم ضبط و پخش سیگنال با میکروکنترلر AVR و کارت حافظه MMC
خرید آنلاین
گارانتی خرید

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود.

مبلغ قابل پرداخت 67,600 تومان

پرداخت و دانلود

توضیحات:

تحقیق با موضوع  طراحی و ساخت سیستم ضبط و پخش سیگنال با میکروکنترلر  AVRو کارت حافظه ی MMC
74صفحه قالب ورد قابل ویرایش

تحقیق با موضوع  طراحی و ساخت سیستم ضبط و پخش سیگنال با میکروکنترلر  AVRو کارت حافظه ی MMC

74صفحه قالب ورد قابل ویرایش

بخشی ازمتن:

نگاهی اجمالی به میکروکنترلرها

بخش اول : میکروکنترلرها

سیر تكاملی میكروكنترلرها :

اولین میكروكنترلرها در اواسط دهه 1970 ساخته شدند. این میكروكنترلرها در ابتدا پردازنده‎های ماشین حساب بودند که دارای حافظه برنامه كوچكی از نوع ROM ، حافظ داده از نوعRAM  وتعدادی درگاه ورودی وخروجی بودند.    

با توسعه فناوری سیلیكون ، میكرو كنترلرهای 8 بیتی قویتری ساخته شدند . در این میكروكنترلرها علاوه بر بهینه شدن دستورالعمل ها، تایمر /شمارنده روی تراشه، امكانات وقفه و كنترل بهینه شده خطوط ورودی وخروجی نیز به آن اضافه شده است. حافظه موجود بر روی تراشه هنوز هم محدود می‎باشد و دربسیاری موارد كافی نیست .یكی از پیشرفتهای قابل توجه در آن زمان، قابلیت استفاده از حافظه EPROM قابل پاك شدن با اشعه ماورا بنفش، روی تراشه بود این قابلیت، زمان طراحی و پیاده سازی محصول را بطور محسوسی كاهش داد و نیز برای اولین بار امكان استفاده از میكروكنترلرها را در كاربردهایی كه حجم تولید پایینی دارند، فراهم ساخت.

خانواده 8051 در اوایل دهه 1980 توسط شركت اینتل معرفی گردید . از آن زمان تاكنون 8051 یكی از محبوبترین میكروكنترلرها بوده و بسیاری از شركتها دیگر نیز به تولید آن اقدام كرده‎اند . در حال حاضر مدل‎های مختلفی از 8051 وجود دارد كه در بسیاری از آنها امكاناتی نظیر مبدل آنالوگ به دیجیتال حجم نسبتاً بزرگ از حافظه برنامه و حافظه داده،مدولاتور عرض پالس(PWM) در خروجی‎ها كه امكان پاك كردن و برنامه ریزی مجدد آن توسط سیگنال‎های الکتریکی  وجود دارد،تعبیه شده است. 

  میكروكنترلرها اكنون به سمت 16 بیتی شدن در حركت هستند . میكروكنترلر های 16 بیتی، پردازنده‎هایی با كارایی بالا (نظیر پردازش سیگنالهای دیجیتال ) می‎باشند كه در كنترل فرایندهای بلادرنگ و در مواردی كه حجم زیادی از عملیات محاسباتی مورد نیاز است، به كار برده می‎شوند.                                                                               

بسیاری از میكروكنترلرهای 16 بیتی، امكاناتی نظیر حجم زیاد حافظه برنامه و حافظه داده، مبدل های آنالوگ به دیجیتال چند كانالی، تعداد زیادی درگاهI/O ، چندین درگاه سریال، عملكردهای بسیار سریع ریاضی و منطقی و مجموعه دستورالعمل‎های بسیار قدرتمند با قابلیت پردازش سیگنال را دارا می‎باشند .

معماری داخلی میكرو كنترلرها:

ساده ترین معماری میكروكنترلر، متشكل از یك ریز پردازنده، حافظه و درگاه ورودی/خروجی است. ریز پردازنده نیز متشكل از واحد پردازش مركزی (CPU)و واحد کنترل(CU) است.

 CPUدر واقع مغز یك ریز پردازنده است و محلی است كه در آنجا تمام عملیات ریاضی و منطقی ،انجام می‎شود. واحد كنترل ، عملیات داخلی ریزپردازنده را كنترل می‎كند و سیگنال‎های كنترلی را به سایر بخش‎های ریز پردازنده ارسال می‎كند تا دستورالعمل‎های مورد نظر انجام شوند.

حافظه بخش بسیار مهمی از یک سیستم میکروکامپیوتری است.ما می‎توانیم بر اساس بکارگیری حافظه ،آن را به دو گروه دسته‎بندی می‎کنیم: حافظه برنامه و حافظه داده . حافظه برنامه ، تمام كد برنامه را ذخیره می‎كند .این حافظه معمولا از نوع فقط خواندنی (ROM) می باشد. انواع دیگری از حافظه‎ها نظیرEPROM وحافظه‎های فلش EEPROM برای کاربردهایی که حجم تولید پایینی دارند وهمچنین هنگام پیاده‎سازی برنامه به كار می‎روند . حافظه داده از نوع حافظه خواندن/نوشتن(RAM) می‎باشد. در كاربردهای پیچیده كه به حجم بالایی از حافظه ‎‎RAM  نیاز داریم ، امكان اضافه كردن تراشه های حافظه بیرونی به اغلب میكروكنترلر ها وجود دارد.

در گاههای ورودی / خروجی (I/O) به سیگنال‎های دیجیتال بیرونی امكان می‎دهند كه با میكروكنترلر ارتباط پیدا كند .درگاههای (I/O) معمولاً به صورت گروههای 8 بیتی دسته بندی می‎شوند و به هر گروه نیز نام خاصی اطلاق می¬¬شود به عنوان مثال ، میكروكنترلر 8051 دارای 4 درگاه ورودی / خروجی 8 بیت می‎باشد که P3,P2,P1,P0 نامیده می‎شوند. در تعدادی از میكروكنترلرها ، جهت خطوط درگاه I/O  قابل برنامه ریزی می‎باشد . لذا بیتهای مختلف یك درگاه را می توان به صورت ورودی یا خروجی برنامه‎ریزی نمود. در برخی دیگر از میكروكنترلرها (از جمله میكروكنترلرهای 8051) درگاههای I/O به صورت دو طرفه می‎باشند . هر خط از درگاه I/O  این گونه میكرو كنترلرها را می توان به صورت ورودی و یا خروجی مورد استفاده قرار داد . معمولاً ، این گونه خطوط خروجی ، به همراه مقاومتهای بالا كش بیرونی به كار برده می‎شوند.

فهرست برخی ازمطالب:

بخش اول : میکروکنترلرها

سیر تكاملی میكروكنترلرها 

معماری داخلی میكرو كنترلرها:

خانواده AVR :

انواع میکروهایAVR  :  

نگاهی گذرا به معماری درونی میکروکنترلرهایAVR :

مختصری درباره MMC و واسط SPI در میکروکنترلرهای AVR 

پروتکل های ارتباطی درMMC

رجیسترهای

پیکر بندی پایه ها در مد MMC وSPI:

مد ارتباطی SPI  در مقایسه با MMC :

SPI  در میکروکنترلر: ATMEGA 8 

معرفی رجیسترهای :SPI

رجیستر کنترل (SPCR) 

مد های اطلاعات

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود.

مبلغ قابل پرداخت 67,600 تومان

پرداخت و دانلود

اشتراک بگذارید:

برچسب ها : تحقیق با موضوع طراحی و ساخت سیستم ضبط و پخش سیگنال با میکروکنترلر AVR و کارت حافظه MMC

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر