تحقیق آئین كار سردخانه مواد غذایی
بخشی از متن فایل
در این آئین كار استاندارد و ضوابط كلی مربوط به ساختمان تاسیسات تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری در سردخانههای ثابت كه بمنظور نگهداری مواد غذائی و كشاورزی ساخته میشوند بیان میگردد
تعریف بارها
بار برودتی ـ باریست كه در زمان مورد نظر به دستگاهها وارد میشود
بار ناشی از كالا ـ باریست كه باید در واحد زمان از كالا گرفته شود تا به
مروری بر کاربرد انواع شیرین کننده ها در صنایع غذایی
انواعی از مواد طبیعی و مصنوعی هستند که باعث ایجاد طعم شیرین در غذاها و نوشیدنیها می شوند علاوه بر این با توجه به توانایی بالای آنها در شیرین کنندگی، از آن ها ممکن است در صنایع غذایی به عنوان نگهدارنده مواد غذایی، در فرآیند تقطیر (تولید نوشیدنی های الکلی)، و قهوهای شدن و کاراملی شدن غذاها استفاده شود شیرین کننده های طبیعی ممکن است مغذی و خوش طعم
تحقیق درباره استفاده از اسانس های طبیعی به عنوان نگهدارنده در صنایع غذایی
امروزه روغنهای اسانسی در صنایع آرایشی بهداشتی، غذائی و داروئی بسیاركاربرد داشته و برخی از انواع مورد نیاز آن به صورت سنتزی در لابراتوار و یا در مقیاس صنعتی تهیه می گردد روغن های اسانسی طبیعی، به علت عدم آلودگی و حضور مواد متنوع تشكیل دهنده بسیار مورد توجه می باشد در كشور ما با توجه به تنوع آب و هوائی و شرایط مناسب كاشت و برداشت گیاهان معطر، تولید
آشنایی با فرآیند تولید و تجهیزات فرآوری گوشت آبزیان (خمیر ماهی، فیش برگر، فیش فینگر)
آشنایی با فرآیند تولید و تجهیزات فرآوری گوشت
آبزیان (خمیر ماهی، فیش برگر ، فیش فینگر) در قالب ورد و در 17 صفحه
در این فایل محصولات حاصل از فراوری آبزیان ، فرایند تولید، تجهیزات مورد نیاز ، تولید کنندگان داخلی و همراه با تصاویر مرتبط توضیح داده شده است
خلاصه میکروبیولوژی جاوتز
جزوه خلاصه شده میکروبیولوژی جاوتز
قالب PDF
کاملا رنگی، طبقه بندی شده و منظم
مناسب شب امتحان
جزوه سردخانه مواد غذایی
جزوه سردخانه مواد غذایی
دکتر برومند
قالب پی دی اف ( پاورپوینت پی دی اف شده)
133 اسلاید
پاورپوینت میکروبیولوژی عمومی
فایل پاورپوینت میکروبیولوژی عمومی
در قالب پاورپوینت و 44 اسلاید
پاورپوینت میکروبیولوژی مواد غذایی
فایل میکروبیولوژی مواد غذایی
شامل دو مجموعه پاورپوینت کاملا مجزا و کامل
فایل اول شامل 89 اسلاید
فایل دوم شامل 29 اسلاید
پاورپوینت گیاهان دارویی
فایل گیاهان دارویی در قالب پاورپوینت و 51 اسلاید
آزمایش های کیفی و کمی شیر
آزمایش های کیفی و کمی شیر در قالب پاورپوینت و 46 اسلاید
پاورپوینت تغذیه ورزشی
پاورپوینت تغذیه ورزشی در قالب پاورپوینت و 146 اسلاید
تقلبات شیر و روش های تشخیص آن
در این فایل کلیه تقلبات شیر و چگونگی تشخیص این تقلبات توضیح داده شده است
قالب پاورپوینت
33 اسلاید
گزارش بازدید از کارخانه فراورده های گوشتی شام شام
گزارش بازدید از کارخانه فراورده های گوشتی شام شام احسان
قالب ورد
38 صفحه
جانشین های کره کاکائو
جانشین های کره کاکائو
17 اسلاید
قالب پاورپوینت
میکروانکپسولاسیون (ریزپوشانی)
میکروانکپسولاسیون (ریزپوشانی)
قالب پاورپوینت
43 اسلاید
اصول و تکنولوژی کنسرو کردن
اصول و تکنولوژی کنسرو کردن
قالب پاورپوینت
44 اسلاید
اصول و استانداردهای طراحی واحدهای صنایع خوراکی
اصول و استانداردهای طراحی واحدهای صنایع خوراکی
قالب پاورپوینت
80 اسلاید
پاورپوینت تولید سس مایونز
فرایند تولید سس مایونز در قالب پاورپوینت و 21 اسلاید
گزارش کاراموزی در کارخانه شیر پگاه آذربایجان
گزارش کاراموزی در کارخانه شیر پگاه آذربایجان در قالب ورد و 150 صفحه بسیار کامل و جامع